• Shiba Inu heeft de afgelopen 24 uur meer dan 260 miljoen tokens verbrand.
  • De marktkapitalisatie van PEPE Coin nadert $500 miljoen.
  • De MMTR-token presale van Memeinator wint terrein, met regelmatige prijsverhogingen.

Er zijn belangrijke ontwikkelingen geweest in de wereld van meme-coins, waarbij Shiba Inu (SHIB) getuige was van een opmerkelijke stijging van de brandsnelheid, de PEPE-marktkapitalisatie bijna $500 miljoen naderde en het MMTR-token van Memeinator aan kracht won tijdens de presale.

In dit artikel gaan we dieper in op de laatste gebeurtenissen rond Shiba Inu (SHIB), PEPE Coin en het Memeinator (MMTR)-token.

SHIB-verbrandingssnelheid schiet omhoog met 20.000%

De Shiba Inu (SHIB) community gonst van de recente stijging van het aantal tokens. Volgens gegevens op de website van Shibburn is het brandpercentage van SHIB met maar liefst 20.000% omhooggeschoten, wat resulteerde in de verwijdering van meer dan 260 miljoen tokens in de afgelopen 24 uur.

Deze recordbrekende burn-rate, ongezien in de afgelopen twee maanden, onderstreept de inzet om het tokenaanbod te verminderen.

Ondanks het opmerkelijke verbrandingspercentage moet de prijs van SHIB echter nog substantiële winsten weerspiegelen en consolideert deze momenteel met een daling van 5% op wekelijkse basis.

Marktkapitalisatie van PEPE nadert $500 miljoen

In een afzonderlijke ontwikkeling is Pepe Coin (PEPE) weer in de schijnwerpers gekomen, met een marktkapitalisatie die de formidabele $500 miljoen nadert. Na een neerwaartse trend was PEPE in oktober 2023 getuige van een opmerkelijke opleving, waarbij de marktkapitalisatie verdubbelde. Op het moment van schrijven bedroeg de marktkapitalisatie van de meme-munt $458.176.826 volgens gegevens van Coinmarketcap.

De unieke kenmerken van het token, waaronder een deflatiemechanisme en een herverdelingssysteem, dragen bij aan de aantrekkingskracht ervan.

Terwijl PEPE de aandacht blijft trekken, speculeren experts over mogelijke toekomstige prijsstijgingen, waarbij de vooruitgang van de Shibarium layer-2 blockchain-oplossing als een sleutelfactor wordt beschouwd.

De presale van Memeinator MMTR-tokens bloeit

Ondertussen maakt het Memeinator-project furore met zijn MMTR-token presale. Door gebruik te maken van de allernieuwste technologie, AI-inzichten en een missie om ondermaatse memes te elimineren, wil Memeinator de ultieme meme-munt zijn.

Tijdens de presale ervaren de MMTR-tokenprijzen om de paar uur regelmatig stijgingen, wat bijdraagt aan het momentum van het token. Het project introduceert ook innovatieve producten zoals de Memescanner en het Memeinator-spel, waardoor bruikbaarheid wordt toegevoegd buiten de meme-handelsruimte.

Voor degenen die graag willen deelnemen aan de Memeinator MMTR-token presale is het proces eenvoudig; sluit een wallet aan, selecteer een betaalmethode uit beschikbare netwerken, zoals Ethereum of Binance Smart Chain, of gebruik een kaart voor betaling, en koop de MMTR-tokens.

Degenen die de MMTR-tokens tijdens de presale kopen, kunnen hun tokens aan het einde van de presale claimen met behulp van dezelfde portemonnee die voor de aankoop is gebruikt. Details over de collectie worden dichter bij het einde van de voorverkoop in het vierde kwartaal van 2023 bekendgemaakt.

Naast de stijgende prijs van MMTR organiseert Memeinator regelmatig competities die voor iedereen toegankelijk zijn, inclusief vlaggenschipcompetities voor MMTR-tokenhouders. Bezoek de officiële website hier voor meer informatie over Memeinator en de presale.

The post SHIB-verbrandingspercentage stijgt, PEPE-marktkapitalisatie nadert $500 miljoen, Memeinator presale bloeit appeared first on CoinJournal.