Belangrijkste punten

  • Shiba Inu is de afgelopen zeven dagen met 4% gedaald, nu de markt een correctie ondergaat.

  • De presale van Shiba Memu heeft nu ruim 4,6 miljoen dollar opgeleverd, nu steeds meer investeerders binnenstromen.

De cryptomarkt ondergaat een lichte correctie na de uitstekende prestaties van de afgelopen weken. De presale van Shiba Memu blijft echter nieuwe hoogtepunten bereiken.

Shiba Inu zou onder de $0,000008 kunnen duiken

SHIB, het oorspronkelijke token van het ecosysteem van Shiba Inu, is de afgelopen zeven dagen met 4% gedaald. De slechte prestaties komen doordat de bredere cryptomarkt een correctie ondergaat.

Op het moment van schrijven bedraagt de prijs van Shiba Inu $0,000008077 per token. Als de bearish trend zich voortzet, zou SHIB op korte termijn onder het niveau van $0,000008 kunnen dalen.

Wat is Shiba Memu?

Shiba Memu is een nieuw Web3-project dat wordt gelanceerd als een meme-token. Het project blijft de belangstelling van investeerders trekken, aangezien de bredere cryptomarkt een uitstekend jaar blijft boeken.

De presale overschreed onlangs de grens van $4,5 miljoen en zou binnenkort de mijlpaal van $5 miljoen kunnen bereiken als de interesse aanhoudt.

Shiba Memu is een project dat individuen en entiteiten wil helpen bij het afhandelen van marketingcampagnes. Volgens de whitepaper zal het Shiba Memu-platform blockchain en AI gebruiken om marketingdiensten aan gebruikers aan te bieden.

Het gebruik van AI en blockchain-technologie zou Shiba Memum in staat stellen een zelfvoorzienende marketingkrachtcentrale te worden. Met dit platform kunnen gebruikers een breed scala aan marketingactiviteiten uitvoeren.

Dankzij het gebruik van AI zal het platform 24/7 functioneren. Het zal ook ideale creatieve scenario’s identificeren en uitstekende marketingcampagnes voor gebruikers ontwikkelen.

Het team onthulde dat de lancering als meme-token te danken is aan het feit dat ze van plan zijn te profiteren van de hype rond meme-projecten. Meme-coins zijn belangrijk geworden in de crypto-industrie en groeien van een marktkapitalisatie van $0 in 2019 naar $35 miljard in 2023.

Wat dit project onderscheidt van de duizenden andere meme-coins die op de markt verkrijgbaar zijn, is dat het gebruikers nut biedt. De Shiba Memu AI-technologie zal gebruikers helpen hun marketingstrategieën te ontwikkelen, hun PR’s te schrijven en hun diensten en producten te promoten op relevante forums en verschillende sociale-mediaplatforms.

Bij de lancering zal Shiba Memu alleen beschikbaar zijn voor gebruikers op de BNBChain- en Ethereum-blockchains.

De presale van Shiba Memu overtreft $ 4,6 miljoen

Hoewel de bredere cryptomarkt de week slecht begint, blijft de presale van Shiba Memu nieuwe mijlpalen bereiken. Het project heeft tot nu toe $4,615 miljoen opgehaald. In dit tempo zal de presale van Shiba Memu de grens van $5 miljoen bereiken.

Het team zal het geld gebruiken om zijn AI-technologie en een reeks andere producten te ontwikkelen.

Klik hier voor meer informatie over het presale evenement van Shiba Memu.

Moet je je Shiba Memu-investering verhogen?

Shiba Memu is een uitstekend project met veel perspectief. Investeerders hebben de afgelopen maanden geld in het project gestort dankzij de unieke waardepropositie.

Als je al eerder in Shiba Memu hebt geïnvesteerd, kun je meer tokens kopen, aangezien het project een van de grootste winnaars zou kunnen zijn in de komende bull run. Het token zou de komende maanden of jaren massaal kunnen worden geadopteerd, en dat zou de prijs ervan kunnen doen stijgen.

Door een notering op cryptocurrency-beurzen en een enorme adoptie zou het SHMU-token de komende maanden en jaren naar nieuwe hoogtepunten kunnen stijgen.

The post Shiba Inu daalt deze week met 4%: is de dip een kans om meer meme-tokens te kopen? appeared first on CoinJournal.