Belangrijkste punten

  • Shiba Inu is de afgelopen zeven dagen met 7% gestegen en zou binnenkort naar het $0,000011-niveau kunnen kijken.

  • De presale van Memeinator nadert nu de grens van $5 miljoen.

De cryptomarkt was deze week bullish en meme-coins werden niet buiten beschouwing gelaten. SHIB, het inheemse token van het Shiba Inu-ecosysteem, en Dogecoin hebben de afgelopen dagen beide goede winsten geboekt. Ondertussen blijft de presale van Memeinator nieuwe mijlpalen bereiken en nadert nu de grens van $5 miljoen.

SHIB zou binnenkort richting $0,000011 kunnen stijgen

Shiba Inu, de op een na grootste meme-coin qua marktkapitalisatie, heeft de afgelopen dagen goed gepresteerd. Het is de afgelopen 24 uur met meer dan 3% gestegen, waardoor het het niveau van $0,00001 kan bereiken.

De afgelopen zeven dagen heeft SHIB meer dan 7% aan zijn waarde toegevoegd. De positieve prestatie komt doordat Bitcoin en de bredere cryptomarkt de afgelopen dagen aan een rally zijn begonnen.

Op het moment van schrijven staat de prijs van Shiba Inu op $0,00001002. Als de rally aanhoudt, zou SHIB op korte termijn kunnen stijgen naar het $0,000011-niveau.

Wat is Memeinator?

Meme-coins hebben goed gepresteerd als reactie op de rally van de bredere cryptomarkt. De positieve prestaties zijn ook voelbaar binnen het ICO-ecosysteem, waarbij de presale van Memeinator nu een belangrijke mijlpaal nadert.

Voordat je in het project investeert, is het belangrijk om te weten wat Memeinator is. Memeinator is een Web3-project dat eraan werkt om het creëren van inhoud beter te maken voor mensen binnen de crypto-ruimte en daarbuiten.

Het uiteindelijke doel van het team is om waardeloze meme-coins op internet te vernietigen en het gebruik van hoogwaardige meme-coins te bevorderen. Ze ontwikkelen een product dat nuttig zou kunnen zijn voor makers van inhoud binnen het Web3-ecosysteem en daarbuiten.

Bovendien is het ontwikkelingsteam ook plannen aan het opstellen om ervoor te zorgen dat Memeinator een marktkapitalisatie van ten minste $1 miljard bereikt. Dit zal worden bereikt dankzij het gebruik van AI en blockchain door Memeinator om waardeloze memes te identificeren, waardoor gebruikers ze kunnen kennen en vermijden.

Tot nu toe bevindt de Memeinator presale zich in de 15e fase en heeft tot nu toe meer dan $4,7 miljoen opgehaald. Het native token, MMTR, begon de presale met $0,01 per token, en de prijs zal tegen het einde van de presale stijgen tot $0,0485, wat vroege investeerders een verbazingwekkende ROI van 132% oplevert zodra het op cryptobeurzen wordt genoteerd.

Na voltooiing van de presale organiseert het team een Memeinator-spel waarin spelers de kans krijgen om vijandige meme-coins te elimineren en een aantal spannende prijzen te winnen.

Waarom nadert de presale van Memeinator de $5 miljoen?

De presale van Memeinator nadert bijna de mijlpaal van $5 miljoen, terwijl de bredere markt voor cryptocurrency blijft stijgen. Het project biedt investeerders een uitstekende en unieke waardepropositie.

Memeinator is van plan om adoptie te verwerven dankzij het aantrekkelijke karakter ervan voor fans, crypto-enthousiastelingen, speculanten en makers van inhoud. De tool zal AI gebruiken om meme-coins op internet te analyseren en evalueren, waarbij memes van lagere kwaliteit worden geïdentificeerd om te vervangen of te ‘vernietigen’. Met Memeinator hebben makers van inhoud toegang tot memes van hoge kwaliteit in plaats van de middelmatige meme-coins die momenteel op internet te vinden zijn.

Het MMTR-token zal investeerders ook een breed scala aan prikkels bieden om hen aan te trekken de tokens te houden en te gebruiken. De eerste stimulans is een beloning voor tokenhouders. Ten tweede beschikt MMTR over deflatoire mechanismen die de symbolische prijs zouden helpen verhogen naarmate het totale aanbod afneemt. Bovendien wordt 20% van de tokens toegewezen voor marketing, CEX-notering en liquiditeit.

Klik hier om meer te lezen over de Memeinator presale.

Moet je nu MMTR kopen?

MMTR zou een van de best presterende meme-tokens kunnen worden in de komende bull-cyclus. Dit is te danken aan de waardepropositie van Memeinator aan investeerders. Met het juiste adoptieniveau zou de prijs van MMTR de komende maanden en jaren hoger kunnen stijgen.

Tijdens de eerste fase werd MMTR verkocht voor $0,01 per token en nu voor $0,022. De prijs zal stijgen naar $0,0233 zodra de presale fase 16 ingaat. De presale van Memeinator heeft tot nu toe meer dan $4,7 miljoen opgehaald en is dicht bij het bereiken van het doel van $4,9 miljoen voor de huidige fase.

The post Shiba Inu kijkt naar niveau van $0,000011, Memeinator presale nadert $5 miljoen appeared first on CoinJournal.