• Op het moment van schrijven had de presale van Shiba Memu al $2.664.503,61 opgebracht.
  • De prijs voor één SHMU-token was 0,026650 USDT en dit zal na vijf uur stijgen naar 0,026875 USDT.
  • Shiba Memu strijdt om de toppositie onder de meme-coins door gebruik te maken van AI-technologie.

De categorie cryptocurrency meme-coins wordt al geruime tijd gedomineerd door Dogecoin (DOGE)Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB). Dat zal waarschijnlijk veranderen met de lancering van een nieuwe meme-coin genaamd Shiba Memu, een door AI aangedreven meme-coin.

Shiba Memu herdefinieert de opwinding van het cryptorijk door er praktische functionaliteit aan toe te voegen. De dynamische en jeugdige essentie ervan, gecombineerd met de slimme nuances, resoneert sterk met millennial- en Gen-Z-investeerders. Het komt ook in een tijd waarin zowel SHIB als DOGE worstelen met een langdurige bearmarkt. Shiba Inu is vooral aan het bijkomen van een slordige Shibarium-lancering .

De groeiende markt voor meme-coins

De verbazingwekkende stijging van meme-coins naar een marktkapitalisatie van $20 miljard in 2022 is niets minder dan opmerkelijk, vooral als we hun louter conceptuele bestaan in 2020 in ogenschouw nemen.

Met de aanstaande lancering van Shiba Memu op BitMart staat het cryptocurrency-landschap klaar voor een nieuwe transformatieve fase, waardoor enorme verwachtingen ontstaan onder crypto-enthousiastelingen die reikhalzend uitkijken naar het traject van SHMU.

De zorgvuldig geprogrammeerde verhoging naar $0,0244 binnen de eerste 60 dagen na de presale begon op slechts $0,011125 en was bedoeld om vroege investeerders een verrukkelijke kans te bieden op een substantiële winst van 119%.

Hoe Shiba Memu werkt

In principe werkt Shiba Memu als een ERC-20-token op zowel de Ethereum Blockchain als de Binance Smart Chain. Daarnaast maakt het gebruik van het potentieel van kunstmatige intelligentie om gebruikerservaringen te verbeteren en succes te stimuleren.

Een opvallend kenmerk is het AI-aangedreven dashboard, dat de kern vormt van zijn marketingstrategieën en gebruikersbetrokkenheid. Met behulp van geavanceerde AI-algoritmen onderzoekt dit dashboard onafhankelijk markttrends, gebruikersgedrag en potentiële investeringstriggers. Vervolgens ontwikkelt het op maat gemaakte marketingcampagnes, zodat Shiba Memu in de schijnwerpers blijft staan en zowel bestaande als potentiële investeerders wordt geboeid.

Het opmerkelijke aspect is dat dit dashboard gebruikers in staat stelt direct met het token om te gaan. Het biedt realtime gegevens, maakt geïnformeerde besluitvorming mogelijk en biedt zelfs voorspellende inzichten in het toekomstige traject van het token. Dit innovatieve platform zorgt voor opwinding en betrokkenheid, een zeldzaamheid in de crypto-arena.

Shiba Memu presale

Het Shiba Memu-team heeft de presale periode voorafgaand aan de notering verlengd, wat hun betrokkenheid bij hun investeerdersgemeenschap onderstreept. Voor degenen die op zoek zijn naar veelbelovende crypto-investeringsmogelijkheden, komt Shiba Memu naar voren als een robuuste concurrent.

De presale verlenging biedt nieuwkomers een korte periode om een verleidelijke winst van 119% te benutten, terwijl early adopters mogelijk hun rendement kunnen verdubbelen, waarbij de eerste investeerders mogelijk kunnen genieten van een duizelingwekkende stijging van 240% in de waarde van hun token. Dergelijke vooruitzichten zijn schaars, waardoor Shiba Memu in een unieke positie verkeert als trendsettende kracht.

The post Shiba Memu presale bereikt $2,66 miljoen en daagt dominantie van Dogecoin en Shiba Inu uit appeared first on CoinJournal.