Belangrijkste punten

  • De presale van Shiba Memu nadert nu de grens van $3,7 miljoen.

  • De cryptocurrency-markt presteert ondermaats vanwege de aanhoudende geopolitieke crisis in het Midden-Oosten.

De cryptocurrency-markt kent deze week een moeilijke start, waarbij de prijzen van de meeste cryptocurrencies met meer dan 1% zijn gedaald. Ondanks de huidige bearish situatie blijft de voorverkoop van Shiba Memu nieuwe mijlpalen bereiken.

Bitcoin daalt richting 27.500

Bitcoin, ‘s werelds grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie, heeft de afgelopen 24 uur 1% van zijn waarde verloren. Op het moment van schrijven bedraagt de prijs van Bitcoin $27.590 per munt. De bearish prestatie tot nu toe deze week komt na de geopolitieke crisis tussen Israël en Palestina.

De totale marktkapitalisatie voor cryptocurrency is ook gedaald tot $1,07 biljoen. Marktanalisten verwachten de komende dagen verdere volatiliteit op de cryptocurrency-markt.

Wat is Shiba Memu?

De aanhoudende volatiliteit op de cryptomarkt heeft de belangstelling voor de presale van Shiba Memu niet getemperd. Het project nadert nu een belangrijke mijlpaal en zou de komende dagen gerealiseerd kunnen worden.

Shiba Memu is een meme-tokenproject dat de manier wil vereenvoudigen waarop mensen en organisaties met marketingcampagnes omgaan. Het project maakt gebruik van de kracht van blockchain- en AI-technologieën om gebruikers echte waarde te bieden.

Op dit moment bevindt Shiba Memu zich nog in de presale fase. Investeerders hebben echter miljoenen dollars aan het project toegezegd. De presale fase twee heeft nu bijna $3,7 miljoen opgebracht.

Het team legde uit dat het blockchain en AI zou gebruiken om een onstuitbare, volledig zelfvoorzienende marketingkrachtcentrale te ontwikkelen. Met Shiba Memu kunnen gebruikers een breed scala aan marketingactiviteiten uitvoeren.

Ook Shiba Memu zal dankzij het gebruik van AI 24/7 operationeel zijn. De technologie zal voortdurend werken om ideale creatieve scenario’s te identificeren en uitstekende marketingcampagnes voor gebruikers te ontwikkelen.

De lancering ervan als een meme-project volgt op de stijging van de populariteit van meme-coins in de afgelopen drie jaar. Meme-coins zijn belangrijk geworden in de crypto-industrie en groeien van een marktkapitalisatie van $0 in 2019 naar $32 miljard in 2023.

Shiba Memu verschilt van duizenden andere meme-projecten dankzij het feit dat het praktijkvoorbeelden biedt. Bij het gebruik van Shiba Memu helpt de AI gebruikers hun marketingstrategieën te ontwikkelen, hun PR’s te schrijven en hun diensten en producten te promoten op relevante forums en verschillende sociale-mediaplatforms. Op dit moment is Shiba Memu actief op BNBChain en Ethereum.

De presale van Shiba Memu nadert $ 3,7 miljoen

De cryptocurrency-markt is sinds het begin van de week bearish, maar de investering in Shiba Memu blijft groeien. Het project bevindt zich momenteel in de tweede presale fase en heeft tot nu toe $3,692 miljoen opgehaald. In dit tempo zou Shiba Memu binnenkort de grens van $4 miljoen kunnen bereiken.

Met het geld dat uit de presale wordt verkregen, zal Shiba Memu zijn AI-technologie en een reeks andere producten ontwikkelen.

Klik hier voor meer informatie over het presale evenement van Shiba Memu.

Nu investeren in Shiba Memu ?

De beslissing om in een project te investeren ligt bij de investeerder. Investeerders moeten echter diepgaand onderzoek doen naar een project voordat ze erin investeren. Shiba Memu heeft bewezen een uniek memeproject te zijn en zou op korte termijn massaal kunnen worden geaccepteerd.

Shiba Memu helpt gebruikers om marketingcampagnes gemakkelijk af te handelen. Het SHMU-token van Shiba Memu zou de komende maanden en jaren hoger kunnen stijgen zodra het op beurzen wordt genoteerd en het juiste acceptatieniveau krijgt.

The post Shiba Memu presale nadert $3,7 miljoen: nu investeren in het project? appeared first on CoinJournal.