• Shiba Memu wil een duurzaam meme-crypto-alternatief zijn voor voorgangers.

  • De waarde van de cryptocurrency is tijdens de presale elke dag gestegen.

  • Het potentieel voor Shiba Memu is enorm, met maximaal 50x voorspellingen.

Shiba Memu (SHMU) is onmiskenbaar een van de best verkochte meme-cryptocurrencies van 2023. Sinds de lancering van een presale heeft de nieuwe meme-crypto-sensatie meer dan $3,48 miljoen opgehaald. De solide presale onderstreept de interesse in de meme-cryptocurrency en zijn unieke waardepropositie. Maar waarom is Shiba Memu zo populair geworden? Laten we meer ontdekken over dit token dat zoveel belangstelling heeft gewekt terwijl het nog in de presale is.

Shiba Memu: de krachtpatser voor zelfmarketing onder leiding van AI

Wanneer meme-cryptocurrencies worden genoemd, zijn Dogecoin, Shiba Memu en PEPE enkele topnamen. Hypes, vermeldingen op sociale media en waanzin in de detailhandel bepalen de waarde van deze cryptocurrencies. Wanneer de sociale activiteit afneemt, slagen de tokens er niet in om winst te maken, waarna ze crashen.

Maar denk eens aan een meme-cryptocurrency die de waanzin op sociale media kan ondersteunen. De marktwaarde kan hoog blijven en stijgen. Deze belofte heeft veel waanzin gewekt bij Shiba Memu. Het meme-cryptoproject zal AI gebruiken om sociale media te analyseren en gerichte marketinginterventies te leveren. Deze mogelijkheid onderscheidt Shiba Memu, waardoor het zijn bekendheid kan behouden en prijsstijgingen kan handhaven.

Shiba Memu leert elke dag. Het zoekt op internet naar de nieuwste creatieve reclame- en ambachtelijke PR-strategieën. De AI beoordeelt en verbetert ook voortdurend zijn marketingstrategieën. Vanwege de zelfverbeteringsfuncties kan Shiba Memu in de loop van de tijd intelligenter en krachtiger worden.

Shiba Memu resoneert ook goed met zijn gemeenschap. Het project beschikt over een AI-dashboard dat tot doel heeft verbinding te maken met de gebruikers. Gebruikers kunnen via het dashboard communiceren met de AI, vragen stellen en feedback krijgen. In een tijd waarin AI steeds meer bekendheid krijgt, zou Shiba Memu de meme van de toekomst kunnen blijken te zijn.

Is Shiba Memu de beste meme-cryptocurrency in 2023?

In 2023 zijn er een paar namen opgedoken in de meme-crypto-ruimte. De meeste zijn echter gebaseerd op conventionele blockchain-technologie en bieden niet veel aan wat er al is.

Shiba Memu zou de beste meme-cryptocurrency kunnen zijn op basis van zijn innovativiteit. De snelle presale onderstreept de overtuiging van investeerders dat Shiba Memu de beste meme-mogelijkheid in 2023 zou kunnen zijn.

Vroege investeerders hebben mogelijk ook een kans voor SHMU gesnoven vanwege de tokenomics. Vanaf een startprijs van slechts $0,011125 wordt Shiba Memu nu gewaardeerd op $0,031150. De winsten zijn niet toevallig, aangezien de SHMU-tokenomics het mogelijk maken om dagelijks om 18.00 uur GMT te stijgen. Dit betekent dat elk token dat in de presale wordt gekocht dagelijks toeneemt, waardoor de investeringswaarde toeneemt.

Maar zoals gebruikelijk ontsluiten meme-cryptocurrencies waarde bij het noteren ervan. Zodra de voorverkoop eindigt, zal Shiba Memu genoteerd worden op gecentraliseerde beurzen. Door de notering zou de waarde van Shiba Memu omhoog kunnen schieten, wat vroege vogels en speculanten ten goede zou komen.

Shiba Memu-voorspelling

Nu de presale van Shiba Memu bijna ten einde is, zijn de voorspellingen groot en groot voor het token. Analisten zijn optimistisch over het token en verwachten dat het zijn voorgangers zal overschaduwen. Als zodanig zijn de projecties dat Shiba Memu meer dan 10x en zelfs 50x zou kunnen stijgen.

Op basis van eerdere meme-cryptobewegingen zou een stijging van 10x op de kaart kunnen staan. De voorspelling weerspiegelt de huidige vraag en de verwachte hype wanneer Shiba Memu op de beurs verschijnt.

Op de lange termijn heeft het token een potentieel van 50x of meer. De waarde zal worden ontgrendeld door voortgezet gebruik naarmate meer investeerders de cryptocurrency ontdekken en kopen.

Maar wacht niet te lang. Meme-cryptocurrencies zijn binnen enkele dagen na de lancering met supernormale marges gestegen. PEPE is een geweldig voorbeeld dat binnen een paar dagen een rendement van meer dan 10.000% opleverde. Het mag geen verrassing zijn dat Shiba Memu soortgelijke winsten kan claimen zodra het op beurzen genoteerd staat. Nu beleggen zou dus voordelig kunnen zijn voor beleggers die willen profiteren van de initiële marktbewegingen.

The post Shiba Memu wordt beroemd, maar hoe aantrekkelijk is de meme-crypto in 2023? appeared first on CoinJournal.