• Solana werkt samen met Filecoin om de betrouwbaarheid en schaalbaarheid van de blockchain te vergroten.
  • Bitcoin Dogs heeft ruim $1,7 miljoen opgehaald terwijl de cryptogemeenschap massaal naar ‘s werelds eerste ICO op Bitcoin komt.

Solana wil zijn blockchain-netwerk versterken met een belangrijk partnerschap met het gedecentraliseerde opslagplatform Filecoin. Ondertussen stormt Bitcoin Dogs door de presale terwijl de cryptogemeenschap kennis neemt van het potentieel ervan.

Solana en Filecoin-partner

In een van de baanbrekende ontwikkelingen deze week kondigde Filecoin, de gedecentraliseerde marktplaats voor gegevensopslag en cryptoplatform, aan dat het geïntegreerd was met Solana, het blockchain-netwerk dat de thuisbasis is van een bruisend token-ecosysteem.

Filecoin zei in een verklaring dat Solana door de samenwerking gebruik zal maken van de infrastructuur van Filecoin om de betrouwbaarheid en schaalbaarheid van zijn netwerk te versterken. De samenwerking komt een paar dagen nadat Solana een storing heeft gehad en is een belangrijke stap die aangeeft dat het blockchain-platform zich richt op verdere tractie.

Door gebruik te maken van de gedecentraliseerde opslagoplossingen van Filecoin wordt de blokgeschiedenis van Solana niet alleen toegankelijker, maar ook direct bruikbaar voor de gemeenschap, inclusief indexers, ontdekkingsreizigers en infrastructuuraanbieders.

Door gebruik te maken van de gedecentraliseerde opslagmogelijkheden van Filecoin kan @solana gegevensredundantie, schaalbaarheid en verbeterde beveiliging bereiken, terwijl het trouw blijft aan zijn gedecentraliseerde ethos,aldus het team van Filecoin.

Solana prijs

De prijs van Solana steeg ondanks de recente downtime naar een hoogtepunt van $118 en hoewel de koers de afgelopen 24 uur met 2,3% is gedaald, staat hij boven de psychologische $100. Analisten verwachten dat SOL de komende maanden omhoog zal schieten, naast de bredere altcoin-markt. Goedkeuring van Ethereum spot ETF in mei zou de rugwind van de halvering van Bitcoin kunnen versterken en de markt omhoog kunnen duwen.

De presale van Bitcoin Dogs boeit crypto-investeerders

Bitcoin Dogs is een nieuw cryptoproject dat momenteel door de voorverkoop stormt, waarbij al meer dan $1,6 miljoen is opgehaald minder dan 72 uur na de lancering van de historische ICO.

Zoals beschreven in de whitepaper is Bitcoin Dogs een gaming- en NFT-platform dat het volgende groeitijdperk voor Bitcoin Ordinals zal leiden. Nu het Bitcoin Layer-2-ecosysteem floreert te midden van projecten zoals Stacks, komt Bitcoin Dogs binnen om het landschap verder te openen met gaming, NFT’s en BRC-20-tokens.

$0DOG, het native Bitcoin Dogs-token, is ‘s werelds eerste ICO op Bitcoin. Het token zal het ecosysteem van het nieuwe project aandrijven en houders toegang bieden tot de 10K NFT Collection en Bitcoin Dogs Club. Een mix van interactieve gameplay, $0DOG-beloningen en plezier komen allemaal naar Bitcoin terwijl de community hun liefde voor de geliefde huisdieren toont.

Er worden in totaal 900 miljoen $0DOG-tokens geslagen, waarbij de voorverkoop 90% of 810 miljoen van het totale aanbod aan early bird-investeerders biedt. Om het huidige momentum te benutten en het potentieel ervan te benutten, heeft het Bitcoin Dogs-team een 10-fasen ICO geschetst die slechts 30 dagen zal duren.

Is Bitcoin Dogs het kopen waard?

De crypto-investeringsgemeenschap die projecten als Axie Infinity, Tamagotchi en BAYC heeft geprezen, is enthousiast over Bitcoin Dogs. In het bijzonder zien investeerders dat $0DOG zich onderscheidt van de rest vanwege zijn baanbrekende ICO op Bitcoin en het potentieel om het gaming-ecosysteem op het vlaggenschip blockchain-netwerk aan te sturen.

De vooruitzichten zijn duidelijker gezien het heersende marktsentiment, waarbij crypto aan de vooravond staat van een grote rally onder leiding van Bitcoin. In dit geval zou een vroege weddenschap op $0DOG tegen de huidige presale waarden de komende maanden een enorm rendement kunnen opleveren.

Lees hier meer over $0DOG.

The post Solana integreert Filecoin om blockchain een boost te geven; Bitcoin Dogs wint aan kracht appeared first on CoinJournal.