Op 8 februari zagen de spot-Bitcoin exchange-traded funds (ETF’s) hun op twee na grootste toestroom, met een totaal van $403 miljoen, wat een belangrijke mijlpaal markeerde in de cryptocurrency-markt. Ondertussen bereikte Galaxy Fox, door veel investeerders en analisten beschouwd als de beste opkomende ICO, een nieuwe mijlpaal. Laten we eens kijken naar deze opwindende ontwikkelingen en wat ze voor beleggers betekenen.

Spot-ETF’s beleven de derde grootste dag sinds hun debuut

Spot Bitcoin Exchange-Traded Funds (ETF’s) waren getuige van een indrukwekkende stijging en markeerden hun op twee na grootste instroom sinds hun debuut, met een totaal van maar liefst $403 miljoen. Dit gebeurde ondanks het feit dat meer dan $100 miljoen uit de Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) stapte, wat wijst op een opmerkelijke verschuiving in het beleggerssentiment.

Sinds de lancering op 11 januari hebben deze spot Bitcoin ETF’s veel aandacht getrokken,. De recente totale instroom overschreed de $2,1 miljard, wat een robuuste vraag naar Bitcoin op de markt benadrukt.

De sterke stijging van de instroom viel samen met het prijstraject van Bitcoin, dat voorbij de $46.000 steeg, een nieuw hoogtepunt in meerdere weken bereikte en binnen $2.000 kwam van het bereiken van nieuwe jaarlijkse hoogtepunten. Opvallend is dat de BlackRock iShares Bitcoin Trust (IBIT) het ETF-stroomschema aanvoerde, met een instroom van $204 miljoen, gevolgd door Fidelity met $128 miljoen, ARK 21Shares met $86 miljoen en Bitwise met $60 miljoen. Deze instroom onderstreept de groeiende belangstelling van beleggers voor Bitcoin-gerelateerde investeringen, ondanks schommelingen in andere investeringsvehikels zoals GBTC, die in deze periode een aanzienlijke uitstroom registreerden.

De opmerkelijke prestatie dat IBIT het dagelijkse handelsvolume van GBTC binnen relatief korte tijd sinds de lancering overtreft, duidt op een aanzienlijke verschuiving in de dynamiek van Bitcoin-investeringsvehikels. Traditioneel duurt het enkele jaren voordat een nieuw fonds kan wedijveren met de liquiditeit van gevestigde spelers op de markt. De zelfverzekerde stroom naar Bitcoin ETF’s weerspiegelt daarom niet alleen de interesse van beleggers, maar impliceert ook dat een aanzienlijke hoeveelheid Bitcoin uit de circulatie wordt gehaald en naar koude opslag wordt verplaatst, wat mogelijk een impact heeft op de marktdynamiek.

Galaxy Fox bereikt nieuwe mijlpaal – eindelijk in fase 8 van de presale

Laten we ons nu verdiepen in de wereld van Galaxy Fox, het beste aankomende ICO-project dat furore maakt met zijn uitstapje naar de GameFi-ruimte. Het project combineert het beste van blockchain-technologie en gaming en biedt zowel entertainment als financiële kansen aan de gemeenschap.

Het Galaxy Fox-fenomeen

Galaxy Fox heeft veel aandacht en enthousiasme gekregen binnen de cryptogemeenschap. De lopende presale, die fase 8 is ingegaan, kent een opmerkelijke aantrekkingskracht, met een prijs van $GFOX voor $0,002178. Het project heeft al ruim $3,3 miljoen opgehaald, waarbij al meer dan 2,6 miljard tokens in handen zijn van vroege investeerders. Dit momentum duidt op een groeiende interesse in Galaxy Fox en vertrouwen in het potentieel voor substantiële rendementen.

Gamen en nut

Wat deze goede crypto om te kopen onderscheidt, is de innovatieve benadering van gaming en bruikbaarheid binnen de meme-muntensector. Door play-to-earn (P2E)-mechanismen te integreren, biedt Galaxy Fox zijn gebruikers de mogelijkheid om beloningen te verdienen tijdens het spelen van het Web3 eindeloze runner-spel. Of het nu gaat om staken, deelname aan wedstrijden of het winnen van games binnen het ecosysteem, gebruikers hebben verschillende mogelijkheden om de native $GFOX-tokens van het platform te verzamelen.

Unieke kenmerken en kansen

Galaxy Fox beschikt over een speciale schatkist en hub, die prijzenpotten voor wedstrijden en inzetbeloningen mogelijk maakt. Daarnaast biedt het project een verzameling van ongeveer 3.000 unieke NFT’s , exclusief beschikbaar voor $GFOX-houders. Deze coolste NFT-activa kunnen worden verhandeld op wereldwijde platforms of worden gebruikt binnen het Galaxy Fox-ecosysteem, waardoor hun waardepropositie verder wordt verbeterd.

Conclusie: Sluit je aan bij de Galaxy Fox-community

Terwijl spot-Bitcoin ETF’s een aanzienlijke instroom blijven aantrekken, valt Galaxy Fox op als het beste aankomende ICO-project met zijn mix van gaming, memes en financiële kansen.

Nu Galaxy Fox zijn volgende mijlpaal nadert, is dit het perfecte moment om zijn potentieel te verkennen en zich aan te sluiten bij de levendige gemeenschap. Of je nu een doorgewinterde investeerder bent of nieuw in de wereld van cryptocurrencies, Galaxy Fox biedt een opwindende weg voor betrokkenheid en potentieel rendement.

Voor meer informatie en om deel uit te maken van de Galaxy Fox-gemeenschap, bezoek de website en sluit je aan bij Telegram.

Lees hier meer over $GFOX:

Bezoek de Galaxy Fox presale| Sluit je aan bij de community

The post Spot ETFs zien derde grootste dag sinds debuut; Galaxy Fox behaalt nieuwe mijlpaal appeared first on CoinJournal.