• SocialFi wordt een snelgroeiende industrie in de cryptosector.

  • Stars Arena heeft een grote hack in zijn ecosysteem aangekondigd.

  • Meminator heeft de afgelopen dagen ruim $643.000 opgehaald.

Stars Arena, de snelgroeiende sociale app, kondigde zaterdag een grote aanval aan, een dag nadat de ontwikkelaars er nog een hadden tegengehouden. In een tweet (of X) zeiden de ontwikkelaars dat de aanval meer dan $3 miljoen had gestolen, waardoor er slechts $1 overbleef.

Stars Arena is een nieuw platform dat is geïnspireerd door Friend.Tech, de sociale app die de afgelopen maanden meer dan 100.000 gebruikers heeft aangetrokken. Terwijl Friend.Tech is gebouwd in Base Blockchain, is Stars Arena gevestigd in Avalanche. Volgens DappRadar heeft Stars Arena de afgelopen dagen meer dan 20.000 gebruikers aangetrokken.

De prestaties van Stars Arena hebben de prestaties van AVAX een boost gegeven. De prijs van AVAX steeg zaterdag naar een hoogtepunt van $11,88 en trok zich na de hack terug naar een dieptepunt van $10,40. In een aparte tweet zeiden de ontwikkelaars dat ze de middelen hadden veiliggesteld om het gat te dichten en dat ze een grote beveiligingsaudit uitvoeren.

Important news: we have secured the resources to close the gap caused by the exploit.

Additionally, a special white hat development team is coming in to rapidly review the security of the platform.

We will re-open the contract with all the funds in full after a full security…

— Stars Arena (@starsarenacom) October 7, 2023

Verkoop van Memeinator-tokens gaat door

Ander belangrijk cryptonieuws van deze week was de lancering van de tokenverkoop van Memeinator. Deze verkoop is zeer succesvol geweest, waarbij de ontwikkelaars meer dan $643.000 hebben opgehaald, waardoor het een van de snelstgroeiende tokens in de branche is. Je kunt het token hier kopen met ETH, USDT of BNB.

Om te beginnen is Memeinator een nieuwe cryptocurrency die de grootste mememunt ter wereld wil worden. Het heeft tot doel een industrie te ontwrichten die nu wordt gedomineerd door bedrijven als Shiba Inu, Dogelon Mars, Floki Inu en Pepe.

Hoewel de prijzen van cryptocurrency de afgelopen maanden zijn gedaald, zijn de meeste ervan, zoals Pepe, Shiba Inu en DOGE, nog steeds miljarden dollars waard.

Memeinator wil nut winnen door het concept van kunstmatige intelligentie (AI) te integreren. AI is een belangrijk thema in de markt geworden na het succes van ChatGPT, Google Bard en Anthropic.

OpenAI, de moedermaatschappij van ChatGPT, haalde eerder dit jaar $10 miljard op bij Microsoft, terwijl Anthropic $4 miljard ophaalde bij Amazon. In totaal zijn de AI-investeringen dit jaar gestegen tot ruim 20 miljard dollar.

Memeinator zal AI op verschillende manieren gebruiken. Ten eerste zullen de ontwikkelaars de technologie gebruiken om games en andere dApps in hun ecosysteem aan te drijven.

Memeinator zal een totaal aanbod van 1 miljard tokens hebben. 62,5% van deze tokens zal in een voorverkoop worden verkocht in een proces van 29 fasen, waarbij de prijs in elke fase omhoog gaat. De whitepaper van Memeinator is hier te lezen.

The post Stars Arena gehackt, verkoop Memeinator-tokens wordt sterker appeared first on CoinJournal.