Volgens de gemeenschap van de Uniswap-beurs staat Uniswap klaar om volledig te profiteren van de Dencun-upgrade op Ethereum. Hoewel details over hoe het platform de service wil verbeteren nog steeds beperkt zijn tot het bericht van de community op X van 15 februari, is $UNI met bijna 10% gestegen. Tegelijkertijd heeft de toonaangevende P2E-memecoin, $GFOX, de omzet van meer dan 95% overschreden, met een aanstaande notering op DEX’s in het verschiet. Volledige details van de toekomstige verbetering van Uniswap en de progressieve verkopen van GFOX worden in de volgende secties besproken.

Lancering van Uniswap’s V4

Uniswap werd in 2018 opgericht als een gedecentraliseerde crypto-uitwisseling op de Ethereum-blockchain. Het is momenteel een van de beurzen met de grootste dagelijkse handelsvolumes en heeft tot nu toe zijn populariteit voor financiële toepassingen op Ethereum behouden. Op 15 februari 2024 maakte de officiële community van het platform, Uniswap Foundation, via sociale mediaplatform X bekend dat het Uniswap v4 lanceerde.

Volgens het bericht zal Uniswap v4 worden gelanceerd op de Dencun-upgrade op Ethereum, gepland voor maart 2024. Het bericht onthulde verder dat versie 4 van het protocol zich momenteel in de “Code Freeze” -fase bevindt. Het team van het platform zou zich richten op het voltooien en testen van kerncodes, gasoptimalisatie en beveiligingsprotocollen. Om de geloofwaardigheid en populariteit van de V4 te vergroten, maakte de stichting bekend dat het product door geloofwaardige bedrijven zal worden gecontroleerd en deelde zij haar plannen om een gemeenschapsauditwedstrijd te organiseren om ervoor te zorgen dat Uniswap v4 rigoureus wordt gecontroleerd. Het protocol moet op het testnet worden geïmplementeerd voordat het op het Ethereum-mainnet wordt gelanceerd. Dit zal naar verwachting vóór het vierde kwartaal van 2024 gebeuren. Het team heeft zijn plan onthuld om “hooks” in dit nieuwe project op te nemen. Verwacht wordt dat deze integratie aangepaste logica mogelijk zal maken die mogelijk de kosten zal verlagen en gebruikers premium opties voor activabeheer zal bieden. Hoewel dit over het algemeen een welkome innovatie is, hebben sommige marktanalisten gespeculeerd dat het niet zo eenvoudig is als het lijkt. Volgens hen wijken ‘hooks’ af van de volgorde van traditionele smart contracts. Daarom kunnen ze van invloed zijn op on-chain limietorders, tijdgewogen gemiddelde marktmaking, de afzetting van liquiditeit buiten het bereik in kredietprotocollen, automatisch samengestelde vergoedingen voor liquiditeitsverschaffers en KYC. Het zou de concurrentie in de DeFi-ruimte verder kunnen onderdrukken, aangezien Uniswap potentieel een dominante, geconcentreerde liquiditeitslaag zou kunnen worden voor alle DeFi-transacties.

Sinds het bericht over V4 op X heeft het token van het platform, $UNI, prijsschommelingen ervaren. Na 24 uur steeg de prijs van het token naar ongeveer 10%. Dit is de eerste grote verandering van de prijs in 2024, ondanks de rally op de cryptomarkt. Sommige analisten hebben gespeculeerd dat $UNI $14 kan bereiken, omdat het voortbouwt op de populariteit en verwachtingen van de V4. Op basis van eerdere markttrends heeft $UNI mogelijk meer nodig dan de V4 om een grote prijsuitbraak te bewerkstelligen. Alleen de tijd zal leren hoe ver het token kan stijgen. Dit is de reden waarom meer investeerders graag meer investeringsopties zoals GFOX op DEX-platforms willen vinden.

$GFOX DEX-debuut

$GFOX is het native token van Galaxy Fox, ontworpen als een play-to-earn gamingplatform met een beperkt aanbod van 5 miljard tokens. Het token is populair vanwege de vele mogelijkheden. Met een potentieel voor passief inkomen uit staken, het spelen van unieke spellen en deelname aan de presale van het token, hebben investeerders binnen een paar maanden meer dan 90% van de presale tokens van $GFOX gekocht. Met een opbrengst van meer dan $3,3 miljoen in de presale zijn analisten ervan overtuigd dat het unieke hybride ontwerp en het tokenomics-model van Galaxy Fox de perfecte weg zijn voor het token. Er is dan ook vertrouwen dat $GFOX een grote prijsstijging zal meemaken wanneer het op een DEX genoteerd staat. De voordelen van $GFOX op een DEX omvatten de broodnodige blootstelling aan de groei van GameFi en memecoin. Dit zal de verbranding van het token verder versterken om een voortdurend afnemend aanbod te garanderen dat de vraag en prijs verhoogt. De notering van $GFOX op DEX zal het voordeel vergroten waarvan de NFT-tokenhouders zullen genieten. Hoewel het platform slechts 3000 NFT’s wil creëren, zal een notering op DEX de vraag naar de NFT’s en vervolgens hun waarde en prijs verder vergroten. Na de grens van $2 miljoen in december 2023 en $3 miljoen in januari 2024 te hebben overschreden, zijn analisten ervan overtuigd dat $GFOX slechts enkele weken verwijderd is van de verkoopgrens van $5 miljoen. Het token bevindt zich in fase 8 en is $0,002178 per token waard. Met de volgende fase in zicht en een tokenpotentieel van 100x de prijs, zal $GFOX in prijs omhoogschieten bij de lancering op elke DEX.

Doe mee aan de GFOX presale

Conclusie

Uniswap is een belangrijke speler in de DeFi-niche, maar de prestaties van $UNI sinds 2021 zijn teleurstellend. Met een prijsverschil van meer dan 50% tussen de hoogste en laagste punten aller tijden, hebben beleggers meer nodig dan de hype rond de V4 om in de munt te investeren. Aan de andere kant heeft $GFOX een groot potentieel getoond om beter te presteren dan andere tokens wanneer het op DEX staat genoteerd. De tokens en het unieke nut, de progressieve prijsgrafiek en het passieve inkomen zijn voldoende redenen om vroeg in $GFOX te investeren. Dit is het beste moment om $GFOX te kopen!

Lees hier meer over $GFOX: Bezoek de Galaxy Fox presale| Sluit je aan bij de community

The post Uniswap kondigt V4 lancering aan, $UNI prijs stijgt, $GFOX maakt zich klaar voor DEX debuut appeared first on CoinJournal.