• De Memeinator presale heeft binnen enkele weken na de lancering bijna $820.000 opgeleverd en ziet grote belangstelling.
  • Dit artikel gaat in op de Bitcoin-investering van MicroStrategy te midden van de heropleving van de prijs van BTC
  • Wat betekent dit voor crypto en voor investeerders die nieuwe kansen willen aanboren?

MicroStrategy beschikt naar verluidt over een ongerealiseerde winst van $60 miljoen uit zijn Bitcoin (BTC) bezit. Ondanks de bearish omslag van de cryptomarkt in de afgelopen twee jaar, bleef het business intelligence-bedrijf zijn aandelen kopen in plaats van folden en verkopen. De recente aankoop van BTC ter waarde van meer dan $147 miljoen illustreert de langetermijninzet van het bedrijf op dit actief.

Ondanks de brute impact van de bearmarkt op bedrijven, suggereert de aanpak van MicroStrategy dat langetermijnbeleggers veel kunnen profiteren van hun crypto-investeringen.

Zouden deze vooruitzichten ook van toepassing kunnen zijn op gediversifieerde weddenschappen op veelbelovende altcoins, waarvan er één de Memeinator (MMTR) zou kunnen zijn?

Waarom de Bitcoin-weddenschap van MicroStrategy veel zou kunnen opleveren

Toen Michael Saylor, oprichter en CEO van MicroStrategy, in september de laatste Bitcoin-aankoop van het bedrijf aankondigde , merkte hij op dat ze 158.245 BTC hadden verzameld die voor $4,68 miljard waren verworven. De gemiddelde koopprijs was $29.582, terwijl de benchmark-crypto destijds rond de $27.000 handelde.

BTC/USD is aanzienlijk gedaald ten opzichte van het hoogste punt ooit van $69.000. De stijging boven de $30.000 na een brute neergang illustreert echter het waarschijnlijke voordeel van veerkracht voor beleggers.

JUST IN: Michael Saylor’s MicroStrategy #Bitcoin investment is currently at a $60,000,000 unrealized gain.

— Watcher.Guru (@WatcherGuru) October 22, 2023

Beleggers zullen weten dat de wilde prijsschommelingen van het crypto-ecosysteem een risico vormen voor elke portefeuille. Maar wat de ongerealiseerde winsten van MicroStrategy van $60 miljoen laten zien, is dat dit gemakkelijk in de honderden miljoenen dollars kan lopen. Dat wil zeggen, als de BTC-prijs parabolisch wordt zoals verwacht in de volgende bull-cyclus.

Analisten voorspellen dat de prijs van Bitcoin naar een nieuw recordhoogte boven de $100.000 zou kunnen stijgen als een spot Bitcoin ETF wordt goedgekeurd en samenvalt met de komende halvering van de beloningen. Verdere adoptie te midden van reguliere investeringen zou de waarde van de munt op de lange termijn kunnen verhogen. Dit is waar MicroStrategy op lijkt te wedden, en een strategie die zich bewust is van de voor de hand liggende risico’s heeft ook een groot potentieel.

Hoewel Bitcoin opvalt binnen de crypto-ruimte, zijn een aantal altcoins naar voren gekomen als topinvesteringen op de lange termijn, waarbij beleggers zichzelf positioneren te midden van de voorspellingen van de bullmarkt. Een van de nieuwe projecten is de Memeinator (MMTR).

Wat is Memeinator?

Stel je een cryptowereld voor waarin alle nietige meme-tokens tot het verleden behoren, en alleen tokens met echte waarde floreren te midden van een baanbrekende utility voor de gemeenschap. Dat is de visie van Memeinator (MMTR), een nieuw project dat de memewereld wil ontdoen van waardeloze mememunten terwijl het de investeringsruimte opnieuw definieert.

In de whitepaper definieert het project een ecosysteem dat kunstmatige intelligentie (AI) gebruikt om waarde te bieden aan houders van het native MMTR-token.

Nu de markt al druk is, probeert de Memeinator zich te onderscheiden via zijn tokenomics, staking, NFT en gamefuncties – met zijn Meme Warfare-game een toevoeging die de hype-gedreven en grotendeels speculatieve investeringsruimte voor meme-munten zal verstoren.

The Memeinator – een beleggingsperspectief

Het is Memeinator’s innovatieve benadering van crypto-memes die de crypto-gemeenschap doet bruisen, zoals blijkt uit de deelname aan de voortdurende MMTR presale.

Met name zijn niet alle projecten die in het verleden hebben beloofd Dogecoin, Shiba Inu en andere topmememunten aan te pakken, erin geslaagd deze te verjagen. Maar Memeinator is anders gebouwd en de revolutie wordt sterker bij elk vroeg bod in de presale.

Momenteel kost het MMTR-token $0,0118, een stijging ten opzichte van de oorspronkelijke $0,01. In de volgende fase van de voorverkoop zal de prijs van Memeinator stijgen naar $0,0125, voordat deze gedurende de 29 presale fasen stijgt naar $0,049. Ten opzichte van de huidige waarde zou deze stijging neerkomen op een winst van ongeveer 315% tegen de tijd dat de tokens het eerste handelsplatform bereiken.

De prijs zou kunnen exploderen bij een verdere vraag, gedreven door de lancering van verschillende producten, zoals het eerder genoemde P2E-spel.

Net als andere tokens kan winstneming door presale investeerders een plotselinge kortetermijndip veroorzaken. Maar zoals MicroStrategy blijft illustreren met zijn hodl-strategie, zou een langetermijninzet op het token lonend kunnen zijn, vooral als Memeinator de beoogde marktkapitalisatie van $1 miljard bereikt.

Meer weten over Memeinator? Bezoek de officiële presale pagina.

The post Vooruitzichten Memeinator tijdens ongerealiseerde BTC-winst van $60 miljoen van MicroStrategy appeared first on CoinJournal.