• Met Changer kun je op alles inzetten, inclusief weddenschappen tussen vrienden die PlayStation-games spelen.
  • Er is nog geen reactie van PlayStation op het lek
  • Het is waarschijnlijker dat deze week een officiële aankondiging zal worden gedaan over het gratis aanbod van september voor PS Plus Extra- en PS Plus Premium-abonnees.

Chancer, een baanbrekend project op het kruispunt van blockchain en online gokken, heeft voor veel opwinding gezorgd binnen de Crypto Reddit-community en de gokindustrie. Dit innovatieve platform, dat peer-to-peer online voorspellingsfuncties combineert met robuuste tokenomics, heeft aanzienlijke aandacht gegenereerd en meer dan $1,7 miljoen opgehaald in de voortdurende CHANCER-token presale.

Chancer wil online gokken opnieuw definiëren voor het Web3-tijdperk, waarbij de ondoorzichtigheid en winstgerichte benadering van traditionele bookmakers worden uitgedaagd.

Traditionele bookmakers geven lange tijd de voorkeur aan winst boven gebruikerservaring, ondanks de bloeiende gokindustrie, die in 2022 op ruim $63 miljard wordt gewaardeerd en in 2030 naar verwachting $150 miljard zal bereiken. Chancer is van plan deze status quo te doorbreken en een aanzienlijk deel van de markt veilig te stellen. Adam en Paul Kelbie, ontevreden over de winstgedreven praktijken van anonieme gokbedrijven, transformeerden een informeel gesprek in Chancer, ‘s werelds eerste gedecentraliseerde online gokplatform. Ze zijn actief betrokken bij de Chancer-gemeenschap en moedigen gebruikersfeedback en deelname aan verschillende uitdagingen aan, waardoor een unieke en gemeenschapsgedreven sfeer wordt bevorderd.

Het Chancer-platform onderscheidt zich van traditionele online gokplatforms doordat gebruikers aangepaste markten kunnen creëren voor elk evenement, van persoonlijke mijlpalen tot grote wereldwijde sportevenementen zoals het MLB-naseizoen. Met Chancer kunnen zelfs PlayStation Plus-abonnees weddenschappen afsluiten op wie wie verslaat in de zojuist gelekte gratis PlayStation Plus-games. Het enige dat PlayStation Plus-abonnees hoeven te doen, is een aantal CHANCER-tokens uit de presale kopen.

Gratis PlayStation Plus-games lekken

De nieuwste batch gratis PlayStation Plus-games lijkt voortijdig te zijn opgedoken. De gratis PS Plus Essential-gamereeks van september is al onthuld en beschikbaar gesteld, maar het lijkt een enigszins teleurstellende maand te worden voor abonnees op het standaardniveau van de service. Er kan echter enige compensatie zijn voor deze teleurstelling, aangezien een mogelijk lek erop wijst dat PS Plus Extra-abonnees deze maand een traktatie te wachten staan. Het is vermeldenswaard dat deze games ook toegankelijk zullen zijn voor PS Plus Premium-abonnees.

Wat nog steeds in geheimhouding gehuld is, zijn de oudere PlayStation-games die deze maand bestemd zijn voor PS Plus Premium-abonnees als onderdeel van hun geüpgradede abonnement.

Het lek was afkomstig van Deal Labs, een consistente bron van vroege informatie over elke maand gratis PlayStation Plus-games. Hun trackrecord op dit gebied is betrouwbaar en betrouwbaar gebleken. Volgens deze bron zijn dit de games die PS Plus Extra- en PS Plus Premium-abonnees deze maand mogen verwachten: NieR Replicant ver.1.22474487139…, Star Ocean The Divine Force, 13 Sentinels: Aegis Rim, Sid Meier’s Civilization VI, Sniper Ghost Warrior Contracts 2 en uitpakken. Meer details over elk van deze titels, samen met bijbehorende trailers, vind je hieronder:

  • NieR Replicant ver.1.22474487139: is een verbeterde prequel van NieR: Automata. Een meelevende jongeman begint aan een zoektocht met Grimoire Weiss, een eigenaardig gesproken boek, om naar de “Sealed Verses” te zoeken in een poging zijn terminaal zieke zus, Yonah, te redden van de Black Scrawl.
  • 13 Sentinels: Aegis Rim: is een 2D sidescrolling-avontuur met verbluffende beelden en omgevingen. Neem deel aan snelle, top-down gevechten tegen Kaiju, waarbij je Sentinels aanpast met een scala aan mechsuit-wapens terwijl je vecht om de mensheid te beschermen.
  • Sid Meier’s Civilization VI (Metacritic-score: 92): Civilization VI vertegenwoordigt de nieuwste toevoeging aan de veelgeprezen Civilization-franchise. Breid je imperium uit, breng je cultuur vooruit en ga historische confrontaties aan met enkele van de meest opmerkelijke leiders uit de geschiedenis.
  • Sniper Ghost Warrior Contracts 2: Deze moderne oorlogsschieter speelt zich af in het Midden-Oosten en plaatst je in de schoenen van Raven, een Contract Sniper Assassin die de taak heeft een reeks waardevolle doelen uit te schakelen in een aangrijpende singleplayer-campagne.
  • Star Ocean The Divine Force: Square Enix en Tri-Ace introduceren het nieuwste deel in de Star Ocean-serie. Kies ervoor om te spelen als Raymond, een vurig personage uit een futuristische wereld op zoek naar zijn verloren bemanning, of Laeticia, wiens koninkrijk op een onderontwikkelde planeet met groot gevaar wordt geconfronteerd.
  • Unpacking: Dompel jezelf onder in een sereen puzzelspel dat de vertrouwde handeling weerspiegelt van het uitpakken van bezittingen en het ordenen ervan in een nieuw huis.

Het is belangrijk om dit lek met de nodige voorzichtigheid te benaderen, aangezien het geen officiële informatie is. Tot nu toe is er geen reactie van PlayStation op dit lek geweest, en het is onwaarschijnlijk dat dit zal veranderen.

Het is waarschijnlijker dat deze week een officiële aankondiging zal plaatsvinden over het gratis aanbod van september voor PS Plus Extra- en PS Plus Premium-abonnees. Ongeacht de uitkomst houden wij lezers op de hoogte.

The post Wedmogelijkheden bij Chancer voor PlayStation-gamers nu gratis games van september uitlekken appeared first on CoinJournal.