Wormhole, een berichtenprotocol dat communicatie via blockchains mogelijk maakt, heeft veel aandacht getrokken sinds het verwerven van $225 miljoen aan financiering, wat de waardering van het bedrijf op $2,5 miljard brengt. Deze ongelooflijke prestatie betekent de grootste investeringsronde voor een cryptocurrency-project in 2023. Filecoin (FIL) en InQubeta (QUBE) hebben ook hun zinnen gezet op gigantische prestaties, die samenvielen met de mijlpaal van Wormhole.

Het decentrale opslagnetwerk Filecoin hoopt tegemoet te komen aan de stijgende behoefte aan veilige, decentrale mogelijkheden voor dataopslag. InQubeta daarentegen is een crypto-ICO die startups op het gebied van blockchain en kunstmatige intelligentie (AI) met elkaar verbindt. Dankzij de bloeiende gemeenschap en uitstekende marketingtechnieken is het bedrijf opgenomen in de lijst van de beste DeFi-projecten.

Laten we de ontwikkelingstrajecten van InQubeta en Filecoin verkennen en de betekenis van de succesvolle fondsenwervingscampagne van Wormhole.

Uitmuntende presale prestaties van InQubeta wijzen op een potentiële bullish rally

InQubeta’s native token, QUBE, is populair geworden als een krachtig token, omdat investeerders zich haasten om QUBE-tokens te kopen in de voorverkoop. InQubeta biedt ook een niet-fungible token (NFT)-marktplaats waar AI-startups investeringsmogelijkheden als NFT’s kunnen aanbieden aan geïnteresseerde investeerders, waardoor een wederzijds voordelig ecosysteem wordt bevorderd. AI-projecten kunnen aandelen en beloningen in populaire NFT’s stoppen, die investeerders kunnen kopen.

Bovendien kunnen gebruikers van het QUBE-token crypto beloningen verdienen door het inzetmechanisme te gebruiken. Deze stakingsvoordelen worden gefinancierd met belastinggeld en staan onder toezicht van het team van InQubeta. Een andere reden waarom InQubeta tot de beste DeFi-projecten behoort, is vanwege het robuuste beveiligingsframework, gecertificeerd door gerespecteerde organisaties als Hacken en BlockAudit.

Vroege investeerders kunnen miljonair worden wanneer het QUBE-token wordt gelanceerd en de institutionele adoptie begint. De crypto-ICO heeft al enorme sprongen gemaakt in de presale, waarbij meer dan 555 miljoen QUBE-tokens zijn verkocht en meer dan $5,6 miljoen aan financiering is opgehaald. De opmerkelijke stijging van 130% van de startwaarde van $0,007 naar $0,0161 toont het trackrecord van het maken van winsten aan. Tegen het einde van de presale zal QUBE naar verwachting $0,0308 bereiken, wat nieuwe investeerders een winstmarge van 90% oplevert voordat QUBE live gaat op beurzen en in waarde stijgt.

Het token van InQubeta is deflatoir, wat winst op de lange termijn bevordert, en is een van de beste eigenschappen ervan. Als deflatoir teken is het aanbod van QUBE doorgaans kleiner dan de vraag. Deze schaarste is bedoeld om te frequente variaties in de tokenprijs te voorkomen. Om de hoeveelheid geleidelijk te verminderen, worden extra tokens die het InQubeta-ecosysteem binnenkomen, in de token burn-wallet gebrand.

InQubeta neemt ook verschillende lonende kansen en inzetbonussen op in zijn DeFi-platform, waardoor het residuele inkomen van gebruikers wordt gegarandeerd. Analisten voorspellen dat de lancering van InQubeta een snelle stijging kan veroorzaken. Als QUBE in dit tempo blijft groeien, kan het binnenkort gewaardeerd worden als een van de beste DeFi-projecten. Het succes van de fondsenwerving van Wormhole, gekoppeld aan de strategische ambities van InQubeta, onderstreept het toenemende belang van blockchain-technologie bij het hervormen van traditionele industrieën.

De acceptatie van Filecoin duidt op een enorme opwaartse groei

FIL is gestaag gegroeid omdat er steeds vaker gebruik wordt gemaakt van gedecentraliseerde opslagoplossingen. Er wordt voorspeld dat de vraag naar Filecoin gigantische sprongen zal maken naarmate meer bedrijven en individuen op zoek gaan naar veilige, betrouwbare opslagoplossingen die hen meer controle over hun gegevens geven.

De impact van Filecoin is de afgelopen maanden geleidelijk voelbaar geworden, en er zijn tekenen dat de waarde van zijn token, FIL, zou kunnen stijgen. De vraag naar de opslagproducten van Filecoin steeg in het derde kwartaal van dit jaar met 45% als gevolg van de uitbreiding van het ecosysteem van het netwerk. Het FIL-token heeft zich meer dan 80% hersteld van zijn dieptepunten van de voorgaande maand, wat erop wijst dat er plannen zijn om eerdere hoogtepunten te bereiken voordat het jaar eindigt. Het platform groeit en toekomstige Filecoin-netwerkupgrades kunnen de verwachte opwaartse trend van FIL versterken.

Conclusie

Wormhole wil een aanzienlijke invloed hebben op de manier waarop blockchain-technologie zich ontwikkelt. Met zijn recente financiering, aanzienlijke organisatorische aanpassingen en het vermogen om uitdagingen te overwinnen, concentreert Wormhole zich op zijn doel om naadloze communicatie via blockchain-netwerken te faciliteren, wat een bijkomend voordeel is voor InQubeta en Filecoin.

Het unieke aanbod van InQubeta en de focus op AI-investeringen bevestigen dat het potentieel op lange termijn enorm zal toenemen. De NFT-marktplaats biedt ondernemers ook de mogelijkheid om hun populaire NFT’s voor een breed publiek te presenteren en opent deuren voor verschillende investeerders. Het platform heeft een solide basis voor groei nadat het miljoenen dollars heeft opgehaald in de voortdurende voorverkoop. Investeren in de QUBE-presale is een zeer winstgevende kans die moet worden benut zolang de prijs nog laag is.

Ga voor meer informatie over InQubeta naar de InQubeta-presale of word lid van de InQubeta communities .

The post Wormhole haalt recordbedrag van $225M op met fundraising; Filecoin (FIL) en InQubeta (QUBE) maken zich op voor grote stijgingen appeared first on CoinJournal.