De Ripple (XRP) -gemeenschap en de hele cryptogemeenschap gonzen van de mogelijkheid dat Ripple via een beursgang naar de beurs gaat. Dit zou een game-changer kunnen zijn, waarbij XRP in de positie zal komen om omhoog te schieten. Ondertussen zijn Tezos (XTZ) en InQubeta (QUBE) lievelingen van beleggers geworden, die aanzienlijke grip hebben gekregen en van de bullish golven hebben geprofiteerd.

Met spannende tijden in het verschiet, zal dit artikel ingaan op de aanstaande beursintroductie van Ripple en de potentiële impact ervan op de prijs van XRP. Verder zal dit artikel ook het momentum en de groeiende interesse in Tezos en InQubeta onderzoeken.

InQubeta (QUBE): de rijzende ster

Terwijl Ripple Labs speelt met het idee van een beursintroductie, maakt InQubeta (QUBE) zich op om de beste ICO (Initieel Coin Offering) van 2023 te worden. Tot op heden is er maar liefst $3,7 miljoen opgehaald in de voorverkoop, wat het positioneert als een top-ICO. Het momentum in de fondsenwervingsfase kan worden toegeschreven aan de unieke waardepropositie. Dit staat op het kruispunt van twee van de meest transformatieve innovaties: blockchain en AI.

Door gebruik te maken van blockchain-technologie wil het de AI-sector ontwrichten en het fondsenwervingslandschap hervormen. Met dit in gedachten wil het via crypto het eerste op blockchain gebaseerde crowdfundingplatform voor AI-startups worden. Verder zal het ook de toegang tot de snelgroeiende AI-markt democratiseren door gebruik te maken van NFT en een fractioneel investeringsmodel. Hiermee kunnen investeerders ongeacht hun inkomen een aandeel houden in veelbelovende AI-ondernemingen.

Het bovenstaande draagt grotendeels bij aan de acceptatie van InQubeta en de tractie ervan. Om een early adopter te zijn, kunnen investeerders deelnemen aan de presale, die zich momenteel in fase 4 bevindt, met een symbolische prijs van $0,0133. Met een verwachte groei van 3.000% na de lancering is het misschien wel de beste nieuwe crypto om in te investeren.

Ripple (XRP) speelt met het idee om naar de beurs te gaan met een IPO

De opwinding binnen de XRP-gemeenschap kan niet worden ingedamd nu de speculaties over de beursgang van Ripple toenemen. Hoewel beursintroducties populair zijn op de traditionele financiële markten, zijn ze ook relevant geworden in de cryptowereld. Ripple Labs die via een beursgang naar de beurs gaan, betekent dat het een kans wil bieden voor publieke investeringen. Met andere woorden: Ripple zal overgaan van particulier eigendom naar handel op een openbare beurs.

Dit is ongetwijfeld een strategische zet die het hele Ripple-ecosysteem ten goede zal komen, met name XRP. Het zal ook een nieuw niveau van geloofwaardigheid en toegankelijkheid voor de bredere cryptomarkt brengen. Nu de langverwachte beursgangdichterbij komt, wordt er steeds meer gespeculeerd over de mate waarin de prijs van XRP zou kunnen stijgen tijdens de komende bull run. Daarom hopen investeerders te kunnen profiteren van de groei van het bedrijf, waardoor XRP nu een goede crypto is om te kopen.

Tezos (XTZ): groeiende tractie

Tezos (XTZ) is een blockchainplatform gebaseerd op smart contracts. Het staat bekend om zijn focus op zelfverbetering, waardoor het in de loop van de tijd kan evolueren en verbeteren zonder een harde vork. Daarom wordt het zelf ook wel ‘veilig, uitbreidbaar en gebouwd om lang mee te gaan’ genoemd. De kern van het Tezos-ecosysteem wordt gevormd door XTZ, dat onder meer een bestuursrol speelt. De gemeenschap kan stemmen over voorstellen voor protocolupgrades, waardoor ze inspraak krijgen in de toekomst ervan.

Het recente opwaartse traject van de prijs van Tezos is een bewijs van zijn cruciale rol in de blockchain-ruimte. Bovendien duidt het ook op een verschuiving in het sentiment. Nu Tezos een belangrijke rol gaat spelen bij het vormgeven van de toekomst van smart contracts en gedecentraliseerde applicaties, is het een topcrypto om in te investeren.

Conclusie

De potentiële beursgang van Ripple Labs, gekoppeld aan het groeiende momentum van Tezos en InQubeta, zijn opwindende ontwikkelingen in de cryptogemeenschap. Nu deze projecten furore maken, zijn dit altcoins om naar te kijken.

Voor informatie over hoe u het QUBE-token kunt verkrijgen, kunnen beleggers de InQubeta-presale bezoeken of lid worden van de InQubeta-communities.

The post XRP maker Ripple Labs’ potentiële IPO aan de horizon; Tezos & InQubeta komen op stoom appeared first on CoinJournal.