• Shiba Memu maakt gebruik van de meme-sfeer met de allernieuwste AI-technologie.

  • De presale van het project heeft de $ 3,68 miljoen aan investeringen overtroffen, met significante voorspellingen.

  • Shiba Memu zou in 2023 de $0,1 kunnen overschrijden dankzij het vroege succes in de presale.

Shiba Memu (SHMU), een door AI aangedreven meme-token, is misschien nog maar een paar weken beschikbaar in de presale. Er zijn echter enorme voorspellingen voor het token vanwege de zeer succesvolle presale. Beleggers hebben voor meer dan $3,68 miljoen aan SHMU gekocht, wat duidt op een grote vraag en potentieel. Maar zou SHMU een replica kunnen zijn van meme-voorgangers die in het verleden meer dan 50x hebben gescoord?

De grote belofte van Shiba Memu

In een steeds veranderende wereld van digitale assets is afstemming op de toekomst cruciaal voor succesvolle projecten. Voor de meme-cryptocurrencies vermindert een waargenomen gebrek aan waarde hun toekomstige levensvatbaarheid en adoptie. Dat heeft de duurzaamheid van meme-tokens en de investeringswaarde in twijfel getrokken.

Shiba Memu baant zijn eigen weg via een AI-functie. AI wordt op veel terreinen steeds meer gebruikt en genereert nut via de krachtige en intelligente analyses. Blockchain is een van de sectoren waarin AI-cryptomunten steeds belangrijker worden. Door AI en memes te combineren, wil Shiba Memu duurzaam worden en een hoge ROI realiseren.

Een belangrijk kenmerk om dit doel te bereiken is het gebruik van AI om zichzelf op de markt te brengen. De AI zal het internet doorzoeken op zoek naar de beste sentimenten en creatieve marketingideeën om een hype te genereren. Shiba Memu zal ook zijn eigen PR schrijven en rivalen aanpakken via zijn krachtige marketing.

Shiba Memu verslaat rivalen die afhankelijk zijn van eenmalige gebeurtenissen en vermeldingen van influencers om grip te krijgen. Op deze manier kan Shiba Memu het chatten op sociale media domineren, groeien in erkenning en de waarde ervan vergroten.

En dat is nog? Shiba Memu is een boeiend project. Het beschikt over een AI-dashboard waar gebruikers verbinding kunnen maken met de robot. Ze kunnen vragen stellen, suggesties geven of grapjes maken. U kunt ook meer te weten komen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van creatieve reclame. De functies vergroten het nut van Shiba Memu door er een echte meme van te maken, die zijn voorgangers kan verjagen.

Zal Shiba Memu in 2023 $0,1 bereiken?

Shiba Memu heeft een zeer aantrekkelijke voorverkoop, die hints geeft over het prijspotentieel voorafgaand aan de notering in het derde kwartaal van 2023. Sommige analisten hebben aan het eind van het jaar een prijs van $0,1 tot $1 vooropgesteld. Hoewel de voorspellingen speculatief zijn, zijn ze op basis van een aantal factoren realistisch.

Ten eerste wordt Shiba Memu gewaardeerd op $0,032725. Om tegen eind 2023 $0,1 te bereiken, moet het token met meer dan 200% stijgen. We weten al dat meme-cryptocurrencies veel waanzin uitlokken die de waarde van het token vergroot. Een voorbeeld was PEPE eerder dit jaar, dat een rendement van ruim 10.000% opleverde. Gezien de trends is een voorspelling van $0,1 een onderschatte voorspelling voor Shiba Memu. Zelfs als we uitgaan van een prudentiële stijging van 1.000%, zou Shiba Memu eind 2023 boven de $0,3 gewaardeerd worden.

Ten tweede zou Shiba Memu een meme-alternatief kunnen zijn in een langdurige crypto-winter. Voorgangers als Dogecoin en Shiba Inu moeten de inzinking die begin 2022 begon nog overwinnen. De prijs van nieuw gelanceerde meme-tokens zoals Shiba Memu moet nog worden ontgrendeld. Beleggers zouden naar deze ontsloten kansen kunnen kijken terwijl ze zorgvuldig de traditionele memes betreden. Hierdoor zou Shiba Memu in 2023 de $0,1 kunnen bereiken en overtreffen.

Ten slotte is een nieuwe dageraad voor een door AI aangedreven meme een kans waar veel investeerders van zouden willen profiteren. Het gebruik van AI zou extra FOMO kunnen genereren en de prijsvorming voor Shiba Memu kunnen vergemakkelijken. Uit een snel verkopende voorverkoop blijkt dat de FOMO al op stoom komt.

Moet je nu Shiba Memu kopen?

Tijd is van essentieel belang als je de investering van Shiba Memu in ogenschouw neemt. De waarde van het token stijgt elke dag om 18.00 uur GMT.

Vroege investeerders krijgen meer waarde voor hun investeringen omdat ze worden beloond met duurdere tokens. Terwijl de SHMU presale bijvoorbeeld begon bij slechts $0,011125, is de waarde van het token nu drie keer zo groot.

The post Zal Shiba Memu in 2023 $0,1 bereiken na een presale met veel investeerders? appeared first on CoinJournal.