• Shiba Memu gebruikt AI om waarde te genereren en zichzelf op de markt te brengen.

  • Met de presale van Shiba Memu kunnen beleggers elke dag rendement genereren.

  • Het potentieel van SHMU is enorm dankzij de waardepropositie en de presale met veel abonnees.

Shiba Memu (SHMU) speelt de hoofdrol als potentiële presale leider in 2023. Niet alleen heeft het project in de presale meer dan $4,54 miljoen opgehaald, maar investeerders hebben ook aanzienlijke rendementen behaald. De presale begon op slechts $0,011125, maar het token heeft nu een waarde van $0,042175. Dat is nu al een enorme stijging in waarde. Maar is dit de enige reden waarom Shiba Memu een aantrekkelijke meme-investering is?

Shiba Memu is een potentiële investering van 10x of 50x stijging

De tijden zijn veranderd en meme-investeringen behoren tegenwoordig tot de opties die beleggers ter beschikking staan. Als momentopname wordt de memesector nu gewaardeerd op ruim 20 miljard dollar, een stijging ten opzichte van 0 dollar in 2020. Dankzij nieuwe en revolutionaire projecten als Shiba Memu wordt de sector groter en beter.

Vergeet de grote prijsbewegingen van Dogecoin of de winst van 10.000% die PEPE eerder dit jaar boekte. Shiba Memu heeft het potentieel om vergelijkbare marges te boeken en lange tijd aan het roer te blijven. Dit is mogelijk gemaakt door het gebruik van AI, dat naar verwachting van Shiba Memu een krachtpatser voor zelfmarketing zal maken.

Je bent je er misschien van bewust dat meme-tokens voornamelijk door hypes worden aangedreven. Naarmate het enthousiasme afneemt, verdwijnen ook hun prijzen. Shiba Memu zal AI gebruiken om zichzelf op de markt te brengen, het negatieve sentiment tegen te gaan en zijn marketingkopieën te schrijven. Hoewel het nog te vroeg is om te speculeren hoeveel succes Shiba Memu zal behalen met AI, kunnen we veel anticiperen.

AI groeit snel, en dat geldt ook voor nieuwere projecten die het potentieel ervan hebben benut. Shiba Memu leert voortdurend en er is een potentieel om in de toekomst een buitengewoon project te worden. Het projectteam heeft al een spannend projectportfolio samengesteld, waarbij gebruik wordt gemaakt van het nieuwe toepassingsgebied. Een voorbeeld is een AI-dashboard waarmee Shiba Memu-gebruikers met de technologie kunnen omgaan. Ze kunnen vragen stellen, discussies voeren en meer te weten komen over de nieuwste creatieve advertentiestrategieën.

Naarmate het gebruik van AI populairder wordt en de meme-sector zich uitbreidt, wordt verwacht dat Shiba Memu grote vruchten zal plukken. Het token wordt mogelijk begin 2024 vermeld, aangezien de voorverkoop nog ongeveer 40 dagen duurt. Gezien hoeveel beleggers het token hebben gekocht en het enthousiasme eromheen, is een winst van 1.000% waarschijnlijk. De toekomstige voorspellingen van Shiba Memu zijn echter enorm. Het token zou tot 50x in waarde kunnen stijgen vanwege de focus op duurzaamheid.

Verdienmogelijkheden van Shiba Memu

Shiba Memu heeft een aanzienlijke speculatieve waarde, gezien zijn sterke voorstel. Investeerders kunnen echter ook verdienen door het project onder hun publiek te promoten.

Staking is een andere manier om extra SHMU-tokens te verdienen. Investeerders zetten de tokens in in een smart contract of staking pool. Door middel van staking vergrendelen investeerders enkele tokens op het Shiba Memu-platform. Als gevolg hiervan dragen ze bij aan de groei van het platform en genereren ze extra vergoedingen en beloningen.

Ook kunnen beleggers liquiditeit verschaffen aan de Shiba Memu-pool via een gedecentraliseerde beurs. Dankzij de liquiditeitsvoorziening kunnen beleggers vergoedingen genereren op basis van de transacties die op de beurs worden uitgevoerd. De use cases vergroten de vraag en aantrekkelijkheid van Shiba Memu.

Is de Shiba Memu presale de moeite waard om te kopen?

Een van de belangrijkste voordelen van het kopen van tokens die in de presale worden aangeboden, is het lage prijs- versus waardepotentieel. Tokens in de presale zijn voor de meeste beleggers niet beschikbaar, maar toch worden ze enorm afgeprijsd. Na de notering stijgt de prijs onmiddellijk vanwege de toegenomen vraag. Kopers uit de presale profiteren van aanzienlijke rendementen, omdat de prijzen op de beurzen omhoog schieten.

Shiba Memu heeft een extra voordeel tijdens de presale. De prijs van het token stijgt elke dag om 18.00 uur GMT. Elke dag verzamelen beleggers winsten voor de gekochte tokens. Investeerders krijgen een meme-sfeer en genieten van een gegarandeerd rendement voordat de tokens aan meer investeerders worden aangeboden.

The post Zou Shiba Memu een van de beste meme-presale investeringen van 2023 kunnen zijn? appeared first on CoinJournal.