voor beginners en gevorderden
Dinsdag van 19.30-22.00 uur
21 sept, 5 en 19 okt, 2 en 16 nov. 2021
Docent: Marieta Landkroon
Kosten €150,- excl. mat.
In deze cursus leer je verschillende facetten van portretfotografie in de studio onder leiding van docent Marieta Landkroon.

route Aanmelden Actueel

De cursus bestaat uit vijf lessen. In deze lessen leer je werken met flits- en continue licht en hoe jouw interactie met de geportretteerde bepalend is voor het portret. Verder leer je tijdens de lessen hoe je meer inhoud kan geven aan een portret: psychologisch (wat laat je van jezelf zien en wat van de persoon die je fotografeert), thematisch (wat voor inhoud wil je je werk meegeven) en praktisch (hoe vertaal je de inhoud naar techniek).
Benodigdheden: een camera (analoog, spiegelreflex, systeem, mobiele telefoon etc.).

Over Marieta:
Marieta Landkroon is een in Ruurlo gevestigde fotograaf en filmmaker. Haar persoonlijke werk is vaak geïnspireerd door filosofie en wordt gekenmerkt door een mystiek, donker randje. Marieta heeft een passie voor beeldmaken, mensen en filosofie. Ze is actief in heel Nederland en sinds 2013 werkzaam als professioneel fotograaf. In 2017 richtte ze haar eigen bedrijf Marieta Landkroon Photography op. Voor haar werk ontving Marieta diverse internationale awards, waaronder bij de International Photography Awards en het Hollywood Women’s Film Festival.


klik hier voor het originele artikel