Sfeervolle bossanova’s en exotische muziek vermengd met jazzgerelateerde muziek
Zaterdag 7 augustus 2021 – Aanvang 20.30 uur
Forrest Hotel-Restaurant de Tuinkamer
Hengeloseweg 1 te Ruurlo
Voorverkoop € 17,50 – Kassa € 20 (geen pin)

ROUTE BESTELLEN ACTUEEL

Het is inmiddels een traditie geworden van de KunstKring om in de prachtige tuin van Forrest Hotel-Restaurant de Tuinkamer in Ruurlo een zomeravondconcert te organiseren. Met de nieuwe eigenaar Harald Brouwer wordt die traditie voortgezet.
Op 7 augustus van dit jaar geeft het Ronald Snijders Ensemble acte de présence. Het Ensemble zal voornamelijk Latin jazz laten horen. Ronald Snijders wordt met recht de meest swingende fluitist genoemd. Hij wordt geroemd om zijn aanstekelijke manier van improviseren en zijn kwaliteit om bijvoorbeeld Surinaamse muziek te vermengen met jazz. Zijn carrière omspant inmiddels al vele decennia. Hij speelde vaak op het North Sea Jazz Festival, ook trad hij meerdere malen op in het concertgebouw en is hij inmiddels ook geridderd vanwege zijn culturele, muzikale bijdragen om Westerse muziek samen te brengen met exotische klanken. Hij is de uitvinder van o.a. de Bijlmerjazz.
Het Ronald Snijders Ensemble bestaat verder uit gitarist/bassist/vocalist Frank Ong-Alok. Toetsen, accordeon en vocals Wolfram Reisiger. Giovanni Essed doet de percussie.
De musici brengen sfeervolle bossanova’s en exotische muziek vermengd met jazzgerelateerde muziek. In de tuin is volop ruimte om op de dansbare nummers te dansen.

Een diner vooraf kan óók!
Als je dat wenst kun je voorafgaand aan het concert genieten van een 3-gangen concertmenu voor € 32,50 per persoon.
Aanvang van het diner 17.30 uur.
Reserveren kun je doen door een mail te sturen naar mail@forrest-detuinkamer.nl
Adres: Hengeloseweg 1 te Ruurlo – tel. 0573-760076
Route: gebruik Routeknop bovenaan

Klik op een foto voor een vergroting


klik hier voor het originele artikel